вторник, 15 февраля 2022 г.

ДИВОВИЖНЕ ПОЧУТТЯ – КОХАННЯ

 

Кохання буває простим і складним, короткочасним і безкінечним, ніжним та жорстоким. Буває злим та несправедливим, або ж навпаки дарує нам силу та впевненість. Воно робить людей щасливими та примушує страждати. Так, кохання буває різним, але життя без нього неможливе.

«Дивовижне почуття – Кохання» - під такою назвою сільський  бібліотекар, разом із директором будинку культури провели розважально-пізнавальну годину для учасників клубу за інтересами «У колі друзів» присвячену Дню Святого Валентина.

Присутні ознайомилися з книжковою виставкою «Мандруємо стежками кохання». Бібліотекар розповіла про  історичні факти виникнення Дня Святого Валентина та «валентинок». Кожин з учасників мав змогу вибрати собі «Валентинку» із передбаченнямим. Потім учасникам заходу були запропоновані вікторини: «Справи сердечні», «Кохання – це…», «Назви пару закоханим». Конкурси та ігри: «Поцілуночки», «Що означає мій погляд», «Інтерв’ю», «Переверни», музичні: «Не мішай мені співати», «Серенади про кохання», «Продовжи пісню» та ін.

Всі залишилися у гарному настрої. З чудовими емоціями покидали захід...








Комментариев нет:

Отправить комментарий