четверг, 10 февраля 2022 г.

МАНДРУЄМО СТЕЖКАМИ КОХАННЯ

 

Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів...

Саме кохання надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати і передивитися все, що написано про це почуття, людині, без перебільшення, не вистачило б цілого життя.

До свята всіх закоханих, Дня Святого Валентина,бібліотекар підготувала літературний фреш «Мандруємо стежками кохання», на якій представлені твори присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами.

То ж запрошую всіх бажаючих завітати до бібліотеки і взяти прочитати книгу для душі українських письменників-класиків та твори сучасних українських письменників.

А ще 14 лютого – Міжнародний день дарування книг. То ж запрошую всіх бажаючих долучитися до акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Чекаю на своїх шановних читачів.



Комментариев нет:

Отправить комментарий