понедельник, 27 января 2020 г.

День Тетяни наступає, сніг в долоні насипає

Тетянин день – християнське і народне свято, яке припадає на 25 січня, назване на честь святої Тетяни, святої християнської мучениці, яка жила в Римі.
У переддень цього свята в сільській бібліотеці зібралися учасники клубу за інтересами «У колі друзів». Присутні дізналися про історію виникнення цього свята, традиції та прикмети Тетяниного дня.
Велику зацікавленість та жвавість викликала літературна вікторина імена дівчат, згадували героїнь літературних творів на ім’я Тетяна, пісні пов’язані з цим іменем, а також головоломки та жартівливі загадки.
Посмішки, теплота та радість спілкування, бадьорість духу, доброзичливість – головне, що панувало під час цієї зустрічі.
Була оформлена книжкова виставка «Вона звалась Тетяною». На виставці представлені книги популярних сучасних авторів на ім’я Тетяна, серед яких: Тетяна Устинова, Алюшина та ін., а також поезії поетів – земляків Сумщини: Т.Лісненко, Т.Луценко,Т.Бєляєва та ін.. Всі вони пишуть свої книги в різних жанрах, але у кожної з них є свої прихильники та читачі.







Комментариев нет:

Отправить комментарий