понедельник, 2 апреля 2018 г.

Тиждень дитячого та юнацького читання

Розпочався тиждень дитячого та юнацького читання бібліомандрівкою «Історія створення книги», де учні дізналися про виникнення першої книги та про значення її  у житті кожної людини.
Всі присутні переглянули відеоролик про те, який шлях проходить книга, перш ніж потрапить до наших рук. А також ознайомились із книжковою виставкою «Усе минуще, тільки книга вічна».
27 березня для учнів молодших класів  бібліотекарем був проведений казковий калейдоскоп «Маленька казка, а в ній розуму в’язка». Із кожного класу було обрано по два учасники,  які поділилися у дві команди «Колосок» та «Колобок».
Учасники змагалися у різних цікавих конкурсах, подорожуючи сторінками казок. Вони розгадували кросворд, складали прислів’я про книгу, відгадували казки за уривками і т.д.
Для унів 5-6 класів була проведена ерудит-вікторина „Квітка-семицвітка” по  творах українських та зарубіжних письменників. Де учні відповідали на питання: Хто? Що? Де? Коли? Як? Чому? Куди? За кожну правильну відповідь учасники отримували смайлик. Читачі показали чудові знання і кожний отримав по декілька міток. А  переможцями стали  такі учні: Якименко Ярослав - 5клас, Литвиненко Софія – 5 клас і Підлісна Таня – 6 клас.
І завершився цей цікавий тиждень конкурсом малюнка «Знайомих книг улюблені герої». Про нього було оголошено ще на початку тижня. Кращі роботи було поміщено у стінах школи.
















Комментариев нет:

Отправить комментарий